Voor bedrijven - Detox Den Haag


Detox Den HaagVoor bedrijven

Maatwerk Trainingen voor Effectieve Burn-out Preventie binnen Bedrijven

Ontdek de Kracht van Ontwikkeling

Mogelijkheden

Lezingen binnen bedrijven
“Burn-out & Stress herkennen en handelen”. Leer hoe je een veilige en gezonde werkomgeving kunt creëren voor iedereen in jouw team. De informatieve sessies bieden inzichten en praktische tools om stress en burn-out te herkennen, en belangrijker nog, effectieve strategieën om proactief te handelen. Investeer in het welzijn van je team en bouw samen aan een veerkrachtige en ondersteunende werkcultuur.

Duur 1,5 – 2,5uur

Prijs in overleg

Reserveren of informatie opvragen via info@detoxdenhaag.nl
of bel naar 06-47868651

 

Individuele Coachtrajecten voor Medewerkers

Ontdek hoe je stress kunt beheersen, burn-out kunt voorkomen en effectief kunt omgaan met uitdagende situaties. In ons individuele coachtraject, verspreid over 10 sessies van 1 uur, bied ik persoonlijke begeleiding om je balans te herstellen. We richten ons op het behalen van jouw doelen met betrekking tot het ontwikkelen van grenzen, waarbij we samen werken aan het prioriteren van innerlijke rust. Met praktische tools ga je aan de slag om nieuwe denkwijzen en gedrag te integreren. Leer je eigen grenzen kennen en effectief omgaan met triggers.

Duur van het traject 10 weken

Prijs van het traject 1500,00 excl btw

Reserveren of informatie opvragen via info@detoxdenhaag.nl
of bel naar 06-47868651

 

Workshop voor Managers: Effectief Omgaan met Burn-out op de Werkvloer

Ontdek als manager of leidinggevende hoe je burn-outs op de werkvloer kunt herkennen en ontwikkel binnen jouw bedrijf een op maat gemaakt plan om uitval te voorkomen. Tijdens deze interactieve workshop leer je niet alleen wat een burn-out is, maar ook hoe je als bedrijf effectief kunt reageren. Ontdek hoe je vroegtijdig signalen bij medewerkers herkent en leer de eerste stappen te nemen.

Duur van de workshop: 3 uur

Prijs van workshop: 1500,00 excl btw

Reserveren of informatie opvragen via info@detoxdenhaag.nl
of bel naar 06-47868651

Voorkom uitval en lange begeleidingstrajecten door vroegtijdig te handelen.

Waarom Kiezen voor Onze Trainingen?

  1. Op Maat Gemaakt: Elke training wordt afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf. Geen one-size-fits-all, maar een aanpak die naadloos aansluit op jouw bedrijfscultuur. De trainingen zijn volledig gefocust op het identificeren van burn-outsignalen, het voorkomen van overbelasting en het bevorderen van het welzijn van jouw werknemers.
  2. Expert: Met 9 jaar ervaring als therapeut gespecialiseerd op stress en burn-out ben ik een expert op het gebied van stressmanagement en burn-out preventie. Ik geef praktische tools en inzichten om cursisten te ondersteunen in hun ontwikkeling
  3. Interactief Leren: Actieve betrokkenheid, de trainingen zijn dynamisch, interactief en praktijkgericht, waardoor cursisten direct toepasbare vaardigheden ontwikkelen.
  4. Resultaatgericht: Het doel is niet alleen kennisoverdracht, maar concrete resultaten. Meetbare verbeteringen in prestaties en samenwerking zijn gegarandeerd.

De Aanpak:

1. Bewustwording Creëren: Herken de tekenen van burn-out en vergroot het bewustzijn binnen je organisatie. Hier leren de cursisten wie er vatbaar is voor een burn-out, wat er fysiek en mentaal gebeurt bij een medewerker en hoe je het signaleert.

2. Stressmanagement Technieken: Leer effectieve methoden om stress te beheersen en een gezonde balans te behouden. et deze technieken leer ga je leren hoe je de medewerkers het beste kan ondersteunen in het proces. 

3. Individuele Ondersteuning: Bied op maat gemaakte tools voor individuele werknemers om stress te herkennen en aan te pakken. Iedere burn-out is anders, vaak weet de medewerker zelf niet dat ze dreigen uit te vallen. 

4. Cultuur van Welzijn: Creëer een bedrijfscultuur die het welzijn van werknemers centraal stelt. Door te begrijpen wat er gebeurt met je medewerker kan je gezamenlijk werken naar een oplossing.