5-Rittenkaart + gratis intake - Detox Den Haag


Detox Den Haag5-Rittenkaart + gratis intake

Bij een 5-rittenkaart krijg je een gratis intake twv 44,50.

Gedurende je traject  ga je aan de slag met de adviezen uit de intake. De aanpak is zowel fysiek, mentaal, emotioneel en gericht op je leefstijl en voeding. We laten niets over aan het toeval, de aanpak is op elk vlak gericht op herstellen en ik behandel alle oorzaken.

Bij elke afspraak stel ik de apparatuur bij zodat jouw gezondheid optimaal wordt ondersteund. Daarnaast bespreken wij de obstakels die je ervaart vanuit je leven zodat je betere handvatten krijgt om ermee om te gaan.

Stap 1

Reserveer via de online agenda direct alle afspraken, plan ze direct allemaal in met ongeveer 1 week ertussen.

Stap 2

Bekijk de bevestigingsmail uitvoerig, er staat belangrijke informatie in over je afspraak.

Bekijk de video zodat je precies weet wat je kan verwachten tijdens de afspraak en ziet hoe alles werkt.

Let op, je kan pas op het afgesproken tijdstip naar binnen.

Stap 3

Via de website kan je jouw intake invullen, dat zijn in totaal 5 onderdelen. Het duurt ongeveer 60 a 90 minuten om alles in te vullen. Vul de intake ruim op tijd in, zodat ik het kan voorbereiden. Soms geef ik voor de afspraak alvast wat advies via de mail zodat je sneller met herstellen kan beginnen.

Stap 4

De intake vindt plaats tijdens je eerste detox behandeling.

Gedurende de eerste gesprekken leg ik uit wat je precies mankeert, hoe je het kan aanpakken en welke emoties onderliggend aan de klacht zijn.

Stap 5

Na 6 a 8 weken mag jij de BrainQ en Bravermantest opnieuw maken. We vergelijken dan de resultaten en bepalen hoeveel vooruitgang je hebt gemaakt. Indien nodig geef ik extra advies om de balans volledig te herstellen.

Tijdsduur: 45 minuten per afspraak
Prijs: 185,00

Direct reserveren