Intake

Wanneer kies je voor een intake afspraak?

Fysieke en psychische klachten ontstaan niet zomaar. Er is een verloop en dat begint start soms wel jaren geleden. Sluimerende en vage klachten zoals aanhoudende stress of moeite met ontspannen zijn signalen van het lichaam. Inslaap- of doorslaap problematiek, vermoeidheid, piekeren, een onrustig/opgejaagd gevoel, drukte in je hoofd, hartkloppingen, hoofdpijn, overprikkeld zijn, rusteloosheid, krampen, darmklachten, paniek aanvallen, angst, somberheid en andere vage klachten zijn tekenen van een lichaam dat uit balans is. 

het moment om een expert in te schakelen

Een intake

Vanuit de orthomoleculaire leer en de epigenetica bekijk ik wat de samenhang en oorsprong van alle klachten is. Ik vind het vooral belangrijk dat jij snapt wat er aan de hand is met je lichaam. Want met die kennis zie je waar je naartoe werkt. De stip aan de horizon, het licht aan het eind van de tunnel. Het krijgt een naam en logische uitleg.

Tijdens de intake besteed ik dus het grootste deel van de tijd aan het uitleggen van de verbanden zodat we een plan kunnen opstellen om de balans te herstellen.

Dat doen we samen en op een manier die bij jou past.

“Een lichaam dat in balans is kan zichzelf herstellen”

Hoe werkt dat, een intake?

stap 1 werkwijze

Een afspraak inplannen

Een intake duurt  een uur. We bespreken hoe je er momenteel voor staat. Daarna gaan we wat dieper in op de oorsprong van de klachten. We bespreken hoe je weer de balans kan herstellen. Je kan ervoor kiezen om een intake te combineren met een behandeling. Het inplannen van een intake kan hier.

stap 2 werkwijze

Voorbereiding

Na het inplannen van de intake in de agenda krijg je via de bevestiging een link:
Test 1 de Barnestest – schrijf de resultaten op en neem ze mee naar de afspraak
Test 2 de Anamnese
Test 3 de Bravermantest
Test 4 de BrainQ test

De voorbereiding duurt minimaal 60 minuten. De uitslagen hiervan zullen tijdens het gesprek besproken worden

stap 3 werkwijze

Het Gesprek

Aan de hand van de resultaten en de vragenlijst leg ik je uit hoe je er op dat moment voor staat. Vervolgens leg ik uit hoe de klachten zijn ontstaan. Tot slot vertel ik wat je eraan kan doen. We maken een op maat gemaakt plan om je lichaam te helpen herstellen. Na de intake doen we direct je eerste detox voetenbad behandeling indien er genoeg tijd over is. 

stap 4 werkwijze

5- rittenkaart

Bij de 5-rittenkaart is de intake gratis. Los is de intake 55 euro en het gesprek kan dan telefonisch of in de praktijk. Eventueel i.c.m. een detox behandeling. 

stap 5 werkwijze

Evaluatie

Na 6 tot 8 weken kan je de punten waarop je bij het testen minder goed op hebt gescoord opnieuw controleren en vergelijken. We bekijken waar je nu staat t.o.v. 8 weken geleden en wat je zelf nog graag wilt verbeteren. 

stap 6 werkwijze

Jouw doel: Gezond en zonder stress verder!

Nu dat je weet wat je klachten betekenen kan je met meer bewustzijn en kennis over je lichaam verder. Vernieuwde rust, ontspanning en ook een beter bewustzijn. Je hebt meer controle over je eigen gezondheid.

Afspraak maken?

Kosten

Via de prijzen pagina kan je alle informatie terugvinden over de kosten.

Vergoedingen

Bekijk de onderstaande pagina voor meer informatie

Liever een Video afspraak?

Is Den Haag niet bij jou in de buurt? Dan is er de mogelijkheid voor een video intake.

Scroll naar top