Intake

Wanneer kies je voor een intake afspraak?

Sluimerende en vage klachten zoals aanhoudende stress of moeite met ontspannen zijn signalen van het lichaam. Slaapproblematiek, een onrustig/opgejaagd gevoel, drukte in je hoofd, rusteloosheid, krampen, darmklachten, paniek aanvallen, angst, somberheid en andere vage klachten zijn tekenen van een lichaam dat uit balans is.

het moment om een expert in te schakelen

Een intake

Vanuit de orthomoleculaire leer en de epigenetica bekijk ik wat de samenhang en oorsprong van alle klachten is. Ik vind het vooral belangrijk dat jij snapt wat er aan de hand is met je lichaam. Want met die kennis zie je waar je naartoe werkt. De stip aan de horizon, het licht aan het eind van de tunnel. Het krijgt een naam en logische uitleg.

Tijdens de intake besteed ik dus het grootste deel van de tijd aan het uitleggen van de verbanden zodat we een plan kunnen opstellen om de balans te herstellen.

Dat doen we samen en op een manier die bij jou past.

“Een lichaam dat in balans is kan zichzelf herstellen”

HoeGaat zo'n intake?

stap 1 werkwijze

Een afspraak inplannen

Een intake duurt  anderhalf uur. We bespreken hoe je er momenteel voor staat. Daarna gaan we wat dieper in op de oorsprong van de klachten. We bespreken hoe je weer de balans kan herstellen. Het inplannen van een intake kan hier.

stap 2 werkwijze

Voorbereiding

Na het inplannen van de intake in de agenda krijg je via de bevestiging een link:
Test 1 de Barnestest – schrijf de resultaten op en neem ze mee naar de afspraak
Test 2 de anamnese
Test 3 de Bravermantest
Test 4 de BrainQ test

De voorbereiding duurt minimaal 60 minuten. De uitslagen hiervan zullen tijdens het gesprek besproken worden.

stap 3 werkwijze

Het Gesprek

Aan de hand van de resultaten en de vragenlijst leg ik je uit hoe je er op dat moment voor staat. Vervolgens leg ik uit hoe de klachten zijn ontstaan. Tot slot vertel ik wat je eraan kan doen. We maken een op maat gemaakt plan om je lichaam te helpen herstellen. Na de intake doen we direct je eerste detox voetenbad behandeling indien er genoeg tijd over is. 

stap 4 werkwijze

5- rittenkaart

Je betaalt niets voor de intake! Je betaalt bij de afspraak wel voor de 5 behandelingen. Met je 5-rittenkaart kun vervolgens 5 keer een detox voetenbad inplannen. Als je vragen hebt kan je via Whatsapp contact opnemen.

stap 5 werkwijze

Evaluatie

Na 6 tot 8 weken kan je de punten waarop je bij het testen minder goed op hebt gescoord opnieuw controleren en vergelijken. We bekijken waar je nu staat t.o.v. 8 weken geleden en wat je zelf nog graag wilt verbeteren. 

stap 6 werkwijze

Jouw doel: Gezond en zonder stress verder!

Nu dat je weet wat je klachten betekenen kan je met meer bewustzijn en kennis over je lichaam verder. Vernieuwde rust, ontspanning en ook een beter bewustzijn. Je hebt meer controle over je eigen gezondheid.

Wil jij een intake?

Kosten

€ 150,- voor een 5 rittenkaart voor een detox voetenbad, de intake zelf is gratis!

Vergoedingen

Bekijk de onderstaande pagina voor meer informatie

Liever telefonisch?

Is Den Haag niet bij jou in de buurt? Dan is er de mogelijkheid voor een telefonische intake.

× Stuur een WhatsApp bericht