Hoe los ik een gezondheidsprobleem op? - Detox Den Haag


Detox Den HaagHoe los ik een gezondheidsprobleem op?

Hoe los ik een gezondheidsprobleem op?
Dagelijks krijg ik berichten over “de klacht”, maar dat is het probleem niet. 
Ik snap dat je dat natuurlijk niet zo ervaart. Mijn beroep en werkwijze is naar verbanden tussen klachten kijken zodat ik de oorzaak vind. Ik heb alleen interesse in het aanpakken van de oorzaak, dat is in mijn opinie de enige manier om het probleem vanuit de kern aan te pakken.
Hoe doe ik dat?
Ik luister naar “de klacht” en ga dan opletten hoe je praat en denkt. Dan zie je me heel stil kijken, maar dan ben ik aan het rekenen. Ik ben hints aan het verzamelen om te kijken welke kant je klachten en denkwijze op wijzen.
Alles is met elkaar verbonden, je denkwijze, hoe je omgaat met emoties, je triggers en ook je fysieke klachten onderling.
Ik ga vervolgens terug in de tijd om te zoeken naar een beginpunt. Daarmee kan ik een inschatting maken hoe lang het lichaam onder verhoogde druk heeft gestaan.
Beperkte interventieperiode
Dan ga ik een “foto” maken, dat is de intake, een beginpunt waarin ik vastleg hoe de klachten momenteel zijn. Na 5/6 weken maak je de testen opnieuw en dan kunnen we de voortgang beoordelen. Ik werk alleen met interventies die een begin en een eind hebben. Geen eeuwig supplementen gebruik of abonnement. Gewoon een beginpunt-interventie-eindpunt.
Gebruik van apparatuur
Mijn apparatuur gebruik ik alleen om het lichaam fysiek te ondersteunen zodat het proces verstelt. Sommige klachten kan ik alleen met apparatuur aanpakken. Maar heel veel kan met supplementen en aanpassen van gedrag.
Opleiding en specialisaties
In 9 jaar tijd observeren en leren maar ook allerlei opleidingen waaronder de BrainQ therapeut, waar ik het meest mee werk, Orthomoleculair Epigenetisch therapeut en ADHD therapeut.
Mocht je hulp willen kan je persoonlijk in de praktijk terecht of je kan kiezen voor een online intake (Rust & Eenvoud)
Liefs Angelique