Video intake

De juiste begeleiding om je lichaam te ondersteunen

Detox Den Haag is nu voor iedereen bereikbaar. Zonder reistijd krijg je een laagdrempelig persoonlijk advies. De voorbereiding kan je vanuit je luie stoel op je mobiel doen (of op je laptop of iPad). We plannen samen een afspraak in en tijdens de video intake leg ik je uit wat er uit balans is en hoe jij het kan herstellen. Je kan jouw vragen stellen en ik geef jou gericht leefstijl, voeding en suppletie advies. Daarna kan je met nieuwe inzichten en een persoonlijk plan van aanpak aan de slag gaan. Na 2 maanden controleren we de voortgang door de testen opnieuw te doen en de uitslagen te vergelijken. 

Een persoonlijk advies, gemakkelijk vanuit huis

video Intake

  • Breng ontspanning terug in je dagelijks leven
  • Aanpakken van aanhoudende stress
  • Aanpakken van drukte in je hoofd
  • Ondersteuning bij darmklachten
  • Hulp bij paniek- of angstaanvallen
  • Hulp bij andere vage klachten
Lees hieronder verder over de werkwijze bij een video intake.

Video intake hoe werkt dat dan?

stap 1 werkwijze

Online aankopen

Om een video intake te kunnen afspreken, reken je eerst de  video intake af, deze kost €45,-

stap 2 werkwijze

Een afspraak inplannen

Een video intake duurt ongeveer 30 minuten. Na aankoop neem ik z.s.m. contact met je op om een afspraak in te plannen.

stap 3 werkwijze

Online vragenlijsten invullen

Voorafgaand aan onze video intake is het belangrijk dat je alle vragenlijsten invult zodat ik jouw informatie voorafgaand aan de intake kan analyseren. De testen doe je hier. Je bent hier ongeveer 60 minuten mee bezig. Zonder de ingevulde vragenlijsten kan ik geen intake met je doen!

stap 4 werkwijze

Intake Gesprek

Aan de hand van de resultaten en de vragenlijst leg ik je uit hoe je er op dat moment voor staat. Vervolgens leg ik uit hoe de klachten zijn ontstaan. Tot slot vertel ik wat je eraan kan doen. We maken een op maat gemaakt plan om je lichaam te helpen herstellen. Dit kan bestaan uit voedingsadvies, supplementen of overige.

stap 5 werkwijze

Evaluatie

Na 6 tot 8 weken kan je de punten waarop je bij het testen minder goed op hebt gescoord opnieuw controleren en vergelijken. We bekijken waar je nu staat t.o.v. 8 weken geleden en wat je zelf nog graag wilt verbeteren.

stap 6 werkwijze

Jouw doel: Gezond en zonder stress verder!

Nu dat je weet wat je klachten betekenen kan je met meer bewustzijn en kennis over je lichaam verder. Vernieuwde rust, ontspanning en ook een beter bewustzijn. Je hebt meer controle over je eigen gezondheid.

Scroll naar top