Stress behandeling

Stress behandeling

Als je een langere periode stress ervaart, kan dit psychische en fysieke klachten geven. Het wordt steeds lastiger om te ontspannen, er ontstaan slaapproblemen, je krijgt een kort lontje, ervaart druk op de borst, krampen, kortom er kunnen allerlei klachten ontstaan. Om te begrijpen wat de oorzaken zijn van je klachten zal er zowel mentaal, emotioneel als fysiek wat moeten gebeuren.

Via een coachtraject kan je bij Detox Den Haag terecht. Zo leer je om je klachten zelf te herkennen. Zo een traject kan via je werkgever of als ondernemer ingekocht worden bestaande uit 8 tot 10 prive sessies. Wil je een stress behandeling door middel van een detox voetenbad? Kom dan langs tijdens de inloop of maak een afspraak voor een intake.

Voeten_detox_2

Detox voetenbad en stress

Door stress kan je overspannen raken en als hier niet snel iets aan gedaan wordt, kan dit zich ontwikkelen tot een burn-out.

Maar hoe herken je dit en hoe werkt een stress behandeling bij Detox? Jouw lichaam reageert op je emoties. Ik kan je via het coach traject helpen om de valkuilen en knelpunten te herkennen en ermee om te gaan, waardoor je kunt leren hoe je zelf het beste de balans kan bewaren.


Prijzen_Detox_voetenbad 2

Stress coach in Den Haag

Ik geef regelmatig advies op mijn Facebook pagina die je kunt volgen. Ben je benieuwd naar mijn ervaringen en wekelijkse advies? Volg dan direct het Detox Den Haag Facebook pagina. Maak een afspraak voor een intake of kom langs tijdens de openingstijden.


Contact

Neem contact met mij op als je vragen hebt over mijn stress behandelingen, een coachtraject of trainingen bij Detox Den Haag. Je kunt mij via de WhatsApp knop bereiken. Of je kunt mij bereiken via het contactformulier. Als je langs wilt komen, raden wij u aan om eerst de openingstijden te bekijken. De locatie is vrij makkelijk te bereiken met Tram 16 en je kunt bij mij gratis parkeren.

Scroll naar top