Schildklier

Schildklier herstellen

De schildklier is een fascinerend en veelvuldig klein orgaan. Het regelt o.a. je metabolisme, het totaal van processen die zorgen voor opbouw, afbraak en instandhouding van weefsels en de productie van energie. Zo kan je bijvoorbeeld dus problemen met je gewicht krijgen, vermoeid worden en ook ontstekingen krijgen als het niet naar behoren functioneert.

Een andere functie van de schildklier is het regelen van belangrijke processen in het lichaam, zoals: hartslag en bloeddruk. Maar ook je lichaamstemperatuur wordt door de schildklier geregeld. De verbranding van vetten hebben ook een relatie met de schildklier. Ik kan zo eigenlijk uren doorgaan met allerlei functies van de schildklier.

En daarmee pak je ook direct dus een breed scala aan klachten, indien de schildklier niet naar behoren werken.


De Maag en problemen en tips

Een trage schildklier

Bij een traag werkende schildklier is er een tekort aan T3, oftewel triiodothyronine en dit is een actief schildklierhormoon. Natuurlijk is dit niet een probleem wat zich uit het niets voordoet, maar dit komt tot stand door een aantal factoren. Zo zijn stress, leverproblemen en weinig beweging mogelijke factoren. Als jij een trage schildklier hebt, zal je dit ook zeker merken door de symptomen die je daaraan ondervindt. Zo kan je bijvoorbeeld last krijgen van hoofdpijn, obstipatie, een droge huid, gewichtstoename en nog vele andere klachten.

Wat onderzoekt de dokter precies? En wat betekent dat nou eigenlijk? Hoe werkt die schildklier dan en waar ontstaan er problemen? Hoe kan je op een natuurlijke manier de schildklier ondersteunen? Dit soort vragen worden beantwoord via de training ‘de schildklier in balans’.

Ook een detox voetenbad kan hier zeer effectief bij zijn. Er is een specifieke stand voor de schildklier waardoor je lichaam extra ondersteund wordt.


Angelique de Graav orthomoleculair therapeut

Intake

Vermeld bij de inloop of je een trage of snelwerkende schildklier hebt, dan kan ik de apparatuur erop instellen. Ben je benieuwd naar wat ik voor andere heb kunnen betekenen? Volg mijn Detox Den Haag Facebook pagina en lees direct de reviews!


Contact

Wil jij graag hulp bij het herstellen van je lichaam van je schildklier problemen? Neem dan contact met mij op. Je kunt mij via de WhatsApp knop onderaan de pagina bereiken. Of je kunt mij bereiken via het contactformulier. Als je langs wilt komen, raad ik je aan om eerst de openingstijden te bekijken. De locatie is vrij makkelijk te bereiken met Tram 16 en je kunt bij ons gratis parkeren.

Scroll naar top