RECENSIES

Wat ik ervaren heb na de ontspanningbehandeling is een heerlijk diepe slaap. Ik weet niet of het daarmee te maken had of gewoon toeval was. Daarnaast ervaarde ik totale “relaxtheid” alsof alles zachtjes langs mij heen ging. Totally No Stress.

O

Na een aantal detoxbehandelingen was ik klaar voor de emotionele detox. De Red LED Light elementen dringen voelbaar dieper door en hebben direct oude (en ook recente) pijn eruit getrokken. Bewustzijn en durven toe te geven aan mezelf en mijn verdriet is het belangrijkste tijdens het loslaten van de pijn. Ontgiften is een mooi proces om mijn balans terug te vinden en tot mijn kern te komen. Een ieder die bereid is zijn levensstijl aan te passen ten behoeve van zichzelf en zijn gezondheid, zou ik dit zeker aanraden! Niet twijfelen, gewoon doen!

O

Heerlijk geslapen, moet eerlijk zeggen dat mijn neus voor het eerst in lange tijd niet zo droog is. Ik weet niet wat je met me hebt gedaan. Maar ik word voor het eerst in tijden niet zo suf wakker! Thank you An

O

Ik was eerst een beetje gezond sceptisch omdat ik niet kon geloven dat het zo goed en snel kon werken. Nadat ik een paar minuten in het voetbad zat werd ik echt enorm ontspannen. De dag erna werd ik eigenlijk wakker en voelde mij alsof ik een week geslapen had. Zo enorm uitgerust en ontspannen!

O

Ik voel weer rust, dank je

O

Mijn chronische verkoudheid was al na 1 behandeling weg! Dat had ik niet verwacht, ik liep er al jaren mee. Ik had van alles geprobeerd en na 1 voetenbad was mijn groene snot weg.