Over Detox voetenbad

Detox voetenbad


Het lichaam werkt zelf dagelijks hard om allerlei onbekende gifstoffen te verwerken. En dat is niet raar, want ons lichaam is gebouwd om in een natuurrijke omgeving te leven. Dat is al eeuwen zo geweest. Waar het lichaam niet op was voorbereid, was de snelle ontwikkelingen waar wij nu aan worden blootgesteld. En daar moet het zich genetisch op kunnen instellen. Maar ja, dat soort aanpassingen duren generaties. En ondertussen verandert de wereld om ons heen zich in een rap tempo. Als je dat zo stelt is het eigenlijk niet verwonderlijk dat er zoveel mensen met enorm veel fysieke en psychische klachten rondlopen. Hoe wordt het lichaam geholpen om al die onbekende en nieuwe gifstoffen af te voeren?

Je lichaam ondersteunen door middel van een detox voetenbad, dat is een aparte en nieuwe methode. Nou zo nieuw is het eigenlijk niet, deze techniek wordt al eeuwen gebruikt in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het werkt snel en effectief, daar hou ik persoonlijk dan weer van.

Hooikoorts

Wat is een detox voetenbad?

Wat houdt een detox behandeling van Detox Den Haag nou eigenlijk in? Dankzij de vele opleidingen die ik heb gevolgd ben ik redelijk breed inzetbaar wat betreft fysieke en psychische klachten. Ik gebruik de apparatuur ondersteunend aan mijn kennis om het herstel sneller en gerichter te laten verlopen.

Wat zijn de voordelen van een detox voetenbad om je lichaam te ontgiften? Wat deze apparatuur en methodiek zo speciaal maakt, is dat het werkt met tegen-frequenties. Eén van de hoofdredenen dat ik gekozen heb voor deze apparatuur, overigens ben ik mij volledig bewust ervan hoe apart en raar het overkomt, is de Rife-frequentie. Een zeer bekende en effectieve frequentie die “de weg opent” naar diverse fysieke klachten zodat de tegen-frequentie zijn werk kan doen, om het zo maar even te omschrijven. Vervolgens, zodra het pad vrij is, kunnen de tegen-frequenties het zware werk doen. Namelijk het verhogen van de frequentie gebaseerd op jouw specifieke klacht. De apparatuur werkt bijvoorbeeld ook met de Schumann-frequentie, de bekende frequentie van de aarde, oftewel 7.83Hz. Deze specifieke frequentie zorgt onder andere voor balans, werkt goed tegen stress en helpt je gronden.


Prijzen_Detox_voetenbad 2

Infrarood detox

Een infrarood detox voetenbad is vele malen krachtiger en daardoor zijn natuurlijk de effecten die je ervaart ook intensiever en het effect blijft langer. De voordelen van infrarood therapie worden gecombineerd met de voordelen van een detox voetenbad om je lichaam te ontgiften bij Detox Den Haag.

Deze variant is raadzaam bij grote mannen of mensen met pittige of serieuze klachten. Je vergroot de kans op een emotionele reactie door een infrarood detox voetenbad.

Let op: Deze variant van ontgiften is niet geschikt voor gevoelige of hoogsensitieve mensen.


Detox Den Haag Begeleiding

Waarom een detox voetenbad?

Je zal jezelf vast en zeker afvragen waarom jij voor een detox voetenbad moet kiezen? Het antwoord op die vraag is simpel. Er zijn aan een detox voetenbad namelijk ontzettend veel voordelen verbonden. Je kan het tegen stress en burn-out klachten inzetten, maar ook bij erg serieuze klachten zoals de ziekte van Pfeiffer, schildklieraandoeningen en blaasontstekingen eigenlijk kan je het voor heel veel klachten inzetten. Het ontgiften van je lichaam kan nooit kwaad en is eigenlijk voor iedereen aan te raden. Tijdens een detox behandeling van c.a 30 minuten worden gifstoffen en zuren geneutraliseerd.


stap 8 werkwijze

Hoe gaat een detox voetenbad in z’n werk?

Tijdens een detox behandeling bij Detox Den Haag onderga je verschillende stappen. Op basis van de klachten die jij ondervindt kan je een stand kiezen die het best bij jou past. Vervolgens kan je lekker ontspannen achterover hangen en genieten van een rustmoment. Als het voetenbad afgelopen is, dan scrub je jouw voeten met een handgemaakte mix van himalaya zout, olijfolie en een essentiële olie. Tot slot worden je voeten afgespoeld, afgedroogd en smeer je zelf een heerlijke, pure essentiële olie op je voeten. Poezelige zachte voeten, je lichaam gaat aan de slag en jij voelt je weer relaxt.


Hormonale disbalans

Recensies detox voetenbad

Je bent altijd welkom bij de inloop tijdens de openingstijden. Maar wil je echt een advies om de balans te herstellen? Dan beveel ik je een intake aan. We kijken dan samen naar de oorsprong van je klachten. Aan de hand daarvan zal ik je als orthomoleculair therapeut, een plan op maat maken om je lichaam te helpen herstellen. Na 6 tot 8 weken kijken we hoe de voortgang is en wat er eventueel nog nodig is, of niet. Ben je benieuwd naar de recensies van de detox voetenbad en wat ik voor andere heb kunnen betekenen? Volg mijn Detox Den Haag Facebook pagina en lees direct de recensies van mijn detox voetenbad!


Contact

U kunt ons bereiken via de WhatsApp knop onderaan de pagina. Of je kunt mij bereiken via het contactformulier. Als je langs wilt komen, raad ik je aan om eerst de openingstijden te bekijken. De locatie is vrij makkelijk te bereiken met Tram 16 of met de auto (gratis parkeren).

Scroll naar top