Emoties & Ontgiften

Niet niks, maar het levert je zoveel op

Ziekten of klachten hebben veelal een oorsprong vanuit een emotie. Een cellulaire reiniging kan om die reden oud zeer losmaken.  De emoties die onze cellen als het ware hebben vastgehouden kunnen dan vrijkomen.

Het kan dus gebeuren, maar het hoeft niet. Het hangt helemaal van de persoon af. Beter gezegd, van de wel of niet verwerkte situaties in diens leven. Het is niet te voorspellen wanneer het gebeurt. Het apparaat heeft per stand ook een ander effect. 

Het lichaam kan na de behandeling angsten, trauma’s, boosheid, herinneringen etc loslaten. Dat kan een opluchting zijn, maar het kan ook even zuur zijn om de herinneringen wederom te ervaren. Gedurende een periode variërend van 48 uur tot een week, afhankelijk van de persoon en diens verleden kan er van alles “ineens” naar boven komen.

Wees gerust, het gaat je lijf uit. De kunst is dus om het te laten komen en gaan. Het proces bewust voor een laatste keer los te laten. Het emotioneel ontgiften is niet niks. Onderschat het niet.

 

Dingen die kunnen gebeuren bij een emotionele reactie:

huilbuien
.
diep slapen

nachtmerries
.
oud verdriet

oude herinneringen
.
angsten die boven komen

Nou dat klinkt niet leuk!

Maar wat levert het op?

balans
.
terug naar je kern

scherpte
.
oude ballast weg
.
je voelt je de oude

je voelt je lichter
.
kalmte en rust

Schakel indien nodig professionele hulp in voor het verwerken of bespreken van hetgeen er boven komt indien het je teveel wordt. Het is raadzaam om bij het verwerken van heftige emoties gebruik te maken van een coach of psycholoog.

Lees meer over

Lees meer over

Lees meer over

Scroll naar top