Telefonische intake hormonen stress

Begeleiding bij een burn-out


Burn-out

Om te beginnen, wat is een burn-out? Er zijn tal van mensen met een burn-out, maar er is niet echt een duidelijke richtlijn of gerichte begeleiding. Hoe kan dat? Zo een massaal probleem en geen duidelijkheid. Een burn-out maakt emotioneel een diepe en vaak blijvende impact. Het heeft een effect op je denken en voelen. Er is helaas nog te veel onwetendheid en onkunde als het gaat over een burn-out.

Burn-out betekent in het Engels ‘platgebrand’. Deze term wordt gebruikt wanneer iemand door langdurige stress lichamelijk en geestelijk is ingestort. Burn-out is een “ernstige, werk gerelateerde psychische aandoening– Schaufeli & Bakker, 2013- die voortkomt uit langdurige werkdruk-gerelateerde stress. De term burn-out is in de jaren zeventig ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog Herbert Freudenberger.


Angst en paniek

Hulp bij een burn-out

Het gehele proces overzien, is een uitdaging. Er is veel uit balans, zowel fysiek, emotioneel en mentaal. Ik zal je als burn-out coach een op maat gemaakte burn-out behandeling geven, om naast de fijne burn-out begeleiding ook jezelf bewust te maken van je eigen knelpunten.

Fysiek is het lichaam uit balans en merk je dat het lichaam kleine of grote signalen verzendt. De meest voorkomende zijn slaapproblemen, onvermogen om te ontspannen, hoofdpijnen, krampen en gewrichtsklachten, een geïrriteerd gevoel, etc.


Afbeelding Prijzen Detox voetenbad

Met therapie bij jouw burn-out, zorg ik ervoor dat jij echt begrijpt wat er aan de hand is. Via de intake kan ik exact zien waar je lichaam moeite mee heeft en wat de verbanden tussen de klachten zijn. Door de grootste disbalans als eerst aan te pakken herstel je eigenlijk de ketting reactie. Pas als jij begrijpt waar de kern zit kan het herstel beginnen. Ik werk geheel transparant en biedt je alle mogelijkheden om je in te lezen over jouw klachten. Zo gaat die mysterieuze onbekende wolk van chaos eindelijk weg. Jij snapt wat je hebt.

Mentaal worden er diverse kerngedachten en gedragingen onder de loep genomen.

Je lichaam en ziel willen je iets vertellen, er gaat iets veranderen. Door dat proces begeleid ik je. Het is niet niks, maar wel prachtig.

PS: Ik werk tevens als burn-out docent voor therapeuten zodat meer mensen baat hebben bij mijn opgedane kennis.

Hooikoorts

Burn-out coach in Den Haag

Zoek je hulp bij een burn-out? Begeleiding bij een burn-out kan de sleutel zijn, tot het verhelpen van je klachten en zorgt ervoor dat je in de toekomst ook niet meer in deze situatie terechtkomt. Ik kan je als coach hulp aanbieden voor je klachten, om stap voor stap jouw eigen leven weer onder controle te krijgen en weer goed te kunnen functioneren. Ben jij benieuwd hoe andere mensen dit hebben ervaren? Volg de Detox Den Haag Facebook pagina en lees de recensies. Uiteindelijk zal jij profijt hebben van mijn advies, ik spreek uit ervaring. Maak een afspraak voor een intake of kom langs tijdens de inloop. Je kan ook voor een prive-coach traject via je werkgever kiezen.


Contact

Herken je de signalen van een burn-out? Plan dan een intake in via de agenda. De locatie is vrij makkelijk te bereiken met Tram 16 en je kunt bij mij gratis parkeren.

Scroll naar top