BrainQ therapeut

BrainQ therapeut

Een BrainQ therapeut is gericht op de epigenetische factoren (omgevingsfactoren, voorgeschiedenis en leefstijl) die het lichaam beïnvloeden. Een centrale rol in dit proces is weggelegd voor het endorfinesysteem. Dit bestuurt de balans in ontspanning, geluksbeleving en energie. Als dit systeem verstoord wordt door diverse factoren, kan je op den duur de mentale en/of lichamelijke klachten ervaren. Door middel van het op de juiste manier in kaart brengen van jouw systeem, krijg ik de mogelijkheid om de knelpunten naar voren te halen. Aan de hand van deze knelpunten krijg je een op maat gemaakt advies, om de lichamelijke balans te herstellen.

Uiteenlopende klachten kunnen ontstaan, als het lichaam uit balans raakt. De bekendere klachten zoals ADHD en ADD maar ook insuline problematiek, burn-out, CVS-ME, fibromyalgie en zoveel meer klachten kunnen ontstaan als het lichaam uit balans raakt. Onrust, slaapproblematiek, benauwdheid, depressie etc.


afspraak-maken

Intake

Als BrainQ therapeut en ADHD therapeut (maar ook orthomoleculair epigenetisch therapeut en hormoonconsulent) ben ik in staat om een breed scala aan klachten te behandelen. Er wordt gekeken naar diverse factoren die ervoor zorgen dat jouw lichaam anders functioneert dan je voorheen gewend bent. Dit kan te maken hebben met je eetpatroon, inspanningen op het werk, je dagelijkse voeding of andere factoren die jouw endorfinesysteem overbelasten. Via een checklist ga ik achterhalen welke factoren de grootste rol spelen. Herstel de lichamelijke en psychische balans bij Detox Den Haag.


Angelique de Graav orthomoleculair therapeut

BrainQ therapeut

Je bent altijd welkom bij de  inloop van Detox Den Haag tijdens de openingstijden. Maar wil je jouw lichamelijke balans op een effectieve manier herstellen? Dan beveel ik je aan om een intake in te plannen. We kijken samen naar de oorsprong van je klachten. Aan de hand daarvan zal ik een plan op maat maken om je lichaam te helpen herstellen. Na 6 tot 8 weken kijken we wat er verbeterd is en hoe eventueel verder te handelen. Je zult na de detox behandelingen, meer rust ervaren en de balans hervinden. Ben je benieuwd naar wat ik voor andere heb kunnen betekenen? Volg mijn Detox Den Haag Facebook pagina en lees de reviews!


Contact

Wil jij je lichamelijke balans herstellen? Je kunt mij via de WhatsApp knop onderaan de pagina een bericht sturen. Of je kunt mij bereiken via het contactformulier. Als je langs wilt komen, raad ik je aan om eerst de openingstijden te bekijken. De locatie is vrij makkelijk te bereiken met Tram 16 en je kunt bij mij gratis parkeren.

Scroll naar top