Begeleiding

Wanneer kies je voor begeleiding?

Sluimerende en vage klachten zoals aanhoudende stress of moeite met ontspannen zijn signalen van het lichaam. Slaapproblematiek, een onrustig/opgejaagd gevoel, drukte in je hoofd, rusteloosheid, krampen, darmklachten, paniek aanvallen, angst, somberheid en andere vage klachten zijn tekenen van een lichaam dat uit balans is.

DIt is het moment om een expert in te schakelen

Een begeleidingstraject

Vanuit de orthomoleculaire leer bekijk ik wat de samenhang van alle klachten is. Ik vind het vooral belangrijk dat jij snapt wat er aan de hand is met je lichaam. Tijdens de intake besteed ik dus het grootste deel van de tijd aan het uitleggen van de verbanden zodat we samen een plan kunnen opstellen om de balans te herstellen.

Dat doen we samen en op een manier die bij jou past.

“Een lichaam dat in balans is kan zichzelf herstellen”

Hoe Gaat zo'n traject?

stap 1 werkwijze

Een afspraak inplannen

Een afspraak duurt 1,5 uur. We bespreken uitgebreid hoe je er momenteel voor staat. Daarna gaan we wat dieper in op de oorsprong van de klachten. En waar je natuurlijk voor komt, hoe kom je er weer van af. Het inplannen van een afspraak kan hier.

stap 2 werkwijze

Voorbereiding

Na het inplannen van de afspraak in de agenda krijg je via de mail een link voor je intake binnen. De intake voorbereiden duurt ongeveer 60 minuten. De uitslagen hiervan zullen tijdens de intake besproken worden.

stap 3 werkwijze

Intake Gesprek

Aan de hand van de resultaten en de vragenlijst leg ik je uit hoe je er op dat moment voor staat. Vervolgens leg ik uit hoe de klachten zijn ontstaan. Tot slot vertel ik wat je eraan kan doen. We maken een op maat gemaakt plan om je lichaam te helpen herstellen. Indien er voldoende tijd over is, start je met je eerste behandeling.

stap 4 werkwijze

5- rittenkaart

Je betaalt niets voor de intake. Met je 5-rittenkaart kan je tijdens de openingstijden terecht wanneer het jou uitkomt. Als je vragen hebt kan je via Whatsapp contact opnemen en kunnen we kijken wat voor jou het beste werkt.

stap 5 werkwijze

Evaluatie

Na 6 tot 8 weken kan je de punten waarop je bij het testen minder goed op hebt gescoord opnieuw controleren en vergelijken. We bekijken waar je nu staat t.o.v. 8 weken geleden en wat je zelf nog graag wilt verbeteren.

stap 6 werkwijze

Jouw doel: Gezond en zonder stress verder!

Nu dat je weet wat je klachten betekenen kan je met meer bewustzijn en kennis over je lichaam verder. Vernieuwde rust, ontspanning en ook een beter bewustzijn. Je hebt meer controle over je eigen gezondheid.

Afspraak

Maak een afspraak voor jouw intake

Kosten

€ 150,- voor een 5 rittenkaart, de intake is gratis

Vergoedingen

Inzetbaar bij DetoX Den Haag

Openingstijden

Je kunt altijd tijdens de openingstijden terecht, zonder afspraak!

Woensdag: 9.00u tot 11.30u
Donderdag: 10.00u tot 16.00u
Vrijdag: 10.00u tot 16.00 & 19.00u tot 21.00u 
Zaterdag: 10.00u tot 16.00

LET OP! Vanaf 23 oktober t/m 26 oktober gesloten