ADHD

Voor een hoogwaardig ADHD therapeut ben je bij Detox Den Haag aan het juiste adres. ADHD oftewel ‘Attention Deficit Hyperactivity Disorder’ is een stoornis waarbij het vaak lastig is om je goed te kunnen concentreren. Hierdoor raak je snel afgeleid en heb je regelmatig last van onrust in je hoofd. Als expert in de orthomoleculaire geneeskunde en de  epigenetica, het vakgebied binnen de genetica dat de invloed bestudeert van de omkeerbare erfelijke veranderingen in de genfunctie, kan ik met een combinatie van de juiste kruiden, detox behandelingen en voedingsadvies aanzienlijke verbeteringen bewerkstelligen bij ADHD/ADD problematiek.


Voeten_detox_2

Detox behandeling

ADHD /ADD gaat vaak hand in hand met hoogsensitiviteit. Een HSP (hoog sensitief persoon) ervaart meer prikkels en indrukken, voelt situaties intensiever aan en is ook gevoelig voor sfeer en emoties. Dit geeft dus ook meer stress en onrust. Door de detox behandeling reduceer je de stress en kan je het lichaam ondersteunen in de natuurlijke functie. Door middel van een effectieve detox behandeling, verlaten gifstoffen het lichaam via de normale route. Als het lichaam teveel afvalstoffen, gifstoffen en zuren bevat en niet regelmatig gereinigd wordt, kan dit niet alleen voor fysieke, maar ook voor mentale klachten zorgen. Een detox voetenbad is ideaal tegen onder andere stress. Het 33 minuten durende voetenbad zorgt ervoor dat je hele lichaam wordt gereinigd. Daarnaast is het ook nog een zeer ontspannende en rustgevende behandeling. Je zult merken dat je jezelf hierna meteen een stuk relaxter voelt. Je kan ook trainingen volgen bij Detox Den Haag. De training ADHD – de weg terug naar balans legt op een educatieve en interactieve manier de diepte in over alle oorzaken, voedingsadviezen en geeft leefstijl advies omtrent ADHD. Een perfecte training voor ouders met kinderen die ADHD / ADD hebben. Maar ook voor docenten en eigenlijk iedereen die interesse heeft in het onderwerp ADHD. Door de training en het advies over de leefstijl die het beste past bij ADHD, zul je een stuk meer inzicht in je huidige situatie krijgen.


Stress cirkel vrouwen Gaba

ADHD therapeut

Wil je leefstijl advies voor jouw ADHD / ADD? Dan beveel ik je aan om een intake in te plannen. We kijken samen naar de oorsprong van de klachten. Aan de hand daarvan zal ik als ADHD therapeut, een plan op maat maken om je lichaam te helpen herstellen. Na 6 tot 8 weken kijken wat verbeterd is en hoe je dan verder kan. Je zult na de detox behandelingen, meer rust ervaren. Ben je benieuwd naar wat ik voor anderen als ADHD therapeut heb kunnen betekenen? Lees dan mijn blogs en volg mijn Detox Den Haag Facebook pagina en lees direct de reviews!


Contact

Heb jij ADHD, ADD? Plan dan via de online agenda een intake in. Je kunt mij bereiken als via de WhatsApp knop onderaan de pagina! De locatie is vrij gemakkelijk te bereiken met Tram 16 en je kunt bij mij gratis parkeren.

Scroll naar top